SCP-10026 "Чорнодирна Бактерія"

Класс - Евклід
№-10026

Особі умови збереження

Об'єкт має знаходитися у кімнаті 3 на 3 метри. До об'єкту йде коридор з металу у довжину 20 метрів. SCP-10026 має знаходитися у колбі з анти-матерії.
Вхід до об'єкту мають охороняти 3 охоронників з великим калібром.
Для об'єкту була побудована зона 78-sw у Швейцарії.

Класс-Д повинен заходити у кімнату збереження 1 раз на три дня. За процесом мають наблюдати два дослідники та один член охорони у кімнаті наблюдання. У кімнату збереження мають заходити лише у костюмі хімзахисту з балоном лави.

Опис об'єкту
Об'єкт з себе представляє бактеріальний організм з невідомої субстанції. Він має властивість поглинати усі матеріальні речовини. Без антиматеріальної оболонки SCP дуже швидко розмножується. SCP-10026 виділяє з себе чорний ліквід який розщіплює на пил усю урганічну форму життя. на відстані 20 метрів від об'єкту у усіх живих організмів починається блювота та кашель. При експерименті ███████ Було визначено що об'єкт боїться температури 800-1300 С*.

Захват об'єкту
██ cічня ████ року
Д. Шнайдер Оперативна группа TS-5 ви на місці?
К. Русстер Вже як 5 хвилин, де ця аномалія?
Д. Шнайдер Ось координати ████████
К. Русстер
Інцедент ███████
██ числа Лютого у ████ році був влаштована диверсія Повстанцями Хаосу при якій SCP-10026 влаштував так саму "Маніпулятивну Диверсію" при якій у деяких співроітників Фонду і Повстанців Хаосу відбулися галюцинації. При прослушувані робітників вони розповіли про галюцинації і усі вони були німецькій мові. Вони були такі як "
Schneller, schneller, hier ist es und am Ende gibt es SCP-173" переклад "
Швидше, швидше ось він вихід і в кінці стоїть SCP-173" також, "
Das ist meine Familie. Und sie zerfallen in Atome." переклад: "
Ось вона моя сім'я. І вони розпадаються на атоми."
Через це фонд зміг дізнатися про майбутні плани Повстанців Хаосу, і потім провести їх через амнезіяк.

Дата реєстрування об'єкту 14.01.2021

Якщо не зазначено інше, вміст цієї сторінки доступний на умовах ліцензії Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License